Spørgsmål & svar om kurser generelt

Jeg har allerede haft noget anatomi og fysiolog, er der kurser der tilrettelægges, så jeg får det antal timer jeg mangler?

Hvis du vælger e-learning kan du selv se hvad du mangler og hvad du allerede har gennemgået. Du kan derfor vælge at studere det du mangler samt evt. repetere det du allerede har gennemgået lige op til eksamen

Hvis jeg vælger et e-learningskursus, hvordan står jeg så, hvis der er noget af stoffet jeg ikke forstår, eller har svært ved?

Hvis du har spørgsmål eller problemer med indholdet, kan du altid skriftlig kommunikere med en underviser, som kan forklare dig det du ikke forstår eller henvise til, hvor du kan finde oplysningerne. Desuden opbygges en FAQ database hvor du kan finde svar.

Hvor længe er man normalt om at afslutte et fag?

Det er meget forskelligt hvor lang tid man er om at studere et fag. Anatomi/fysiologi har vi set elever tage på 4-5 måneder og helt op til et år, mens Sygdomslæren eks. ikke er helt så omfattende. Når man har tilmeldt sig og betalt for fagene, får man tilsendt bøger og får login til siden og så kan man gå i gang med det samme.

Er der en grænse for hvor hurtigt eller langsomt jeg kan gennemføre et kursus?

Nej, du kan gøre det så hurtigt du kan, og der er ingen grænser for hvor længe det må eller skal tage, men hvis der går over et år, skal vi blot vide det, ellers henvender vi os til dig for afklaring af dit forløb. Når man er ved at nærme sig slutningen af e-learningsdelen eller ved hvornår man er færdig, melder man blot tilbage til skolen, så vi kan fastlægge praktisk undervisning og eksamen. Man kan starte, tage prøver og gå til eksamen, præcist i det tempo som passer til en. Der er altså ingen tidsbegrænsning.

Jeg er ved at læse anatomi og fysiologi som e-learning og er ved at gå lidt i panik - er der mulighed for en lille samtale?

Selvfølgelig, du kan bare ringe eller sige hvilket tidsrum du er lettes at kontakte, så kan vi ringe.

Gives der rabat, når man skal have mere end et kusus?

Ja, hvis man betaler flere kurser på en gang, så kan du få rabat.

Jeg skal bl.a. bruge fagene når jeg skal uddanne mig til Akupunktør - er det adgangsgivende?

Du skal for en sikkerhedsskyld kontakte den skole du skal gå på, for at være helt sikker, men vores kurser burde være adgangsgivende, da du eks. gennemgår et pensum der svarer til sygeplejeskernes og kan afslutte faget med en fysisk eksamen, som dokumentere at du kan dine ting.

Får man bøgerne til fagene fysisk?

Der er bøger (hard copy) inkluderet i prisen, så ja det gør du.

Send et generelt spørgsmål

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit spørgsmål

captcha

Kontakt os

Skolens adresse: Tornerosevej 74, 2730 Herlev
Telefonnummer: 51 23 77 23
Mail: ddz@ddz.dk